Bună ziua! Bine ați venit la acest curs!
Eu sunt Anca și voi fi unul dintre trainerii acestui curs. Împreună vom explora platforma de eLearning Moodle și vom descoperi cum putem crea cursuri online de calitate, care să răspundă nevoilor noastre de predare.
Am o experiență de 11 ani de predare în universitate: cursuri la nivel de licență și masterat. Am jonglat cu multe roluri și m-am confruntat cu multe dintre problemele care se întâlnesc în munca din mediul universitar și activitatea cu studenții. La un moment dat am decis să mă concentrez pe crearea de cursuri online.
Am descoperit cursurile online când acestea erau doar la început în sistemul nostru de învățământ. Am încercat să învăț cât mai multe despre crearea cursurilor online, de la planificarea acestora și crearea unor materiale de studiu potrivite pentru eLearning, la utilizarea platformei Moodle.
Pe parcursul acestui curs voi încerca să vă împărtășesc cât mai multe dintre cunoștințele pe care le-am acumulat în timp despre cursurile online. Mă bucur că avem ocazia să colaborăm împreună în cadrul acestui curs!
Mi-ar face plăcere să aflu câteva lucruri despre dumneavoastră și așteptările pe care le aveți de la acest curs.