Bun venit!

Bun venit!

by Anca Mustea -
Number of replies: 9

Bine ai venit la cursul „Dezvoltator de eLearning” pe platforma Moodle.

Eu sunt Anca și voi fi unul dintre trainerii acestui curs.

Am învățat să folosesc Moodle în perioada în care am predat la universitate. Pentru că am vrut să aflu cum pot să creez cursuri online cât mai bune am început să studiez acest subiect și să mă înscriu la o multitudine de cursuri online. Călătoria în lumea cursurilor online m-a ajutat să descopăr cât de minunată este aceasta și am ajuns să dezvolt o adevărată pasiune pentru cursurile online.

Mă bucur să îți împărtășesc și ție o parte din lucrurile pe care le-am aflat.

Pentru a face ca experiența de la acest curs să îți fie cât mai utilă, m-aș bucura să aflu care este experiența ta legată de cursurile online. Ce te-a determinat să te înscrii la acest curs?

In reply to Anca Mustea

Re: Bun venit!

by Ariana Văcărețu -
Bine v-am găsit.
Am participat la multe cursuri online (pe diferite platforme), am creat cursuri online (doar pe platforma Moodle). primul contact cu Moodle l-am avut la un curs LLP în Malta în 2009 (sau 2010).
M-am înscris la curs pentru că doresc să învăț despre diferite tipuri de activități care pot se pot folosi pe platforma Moodle și pe care nu știu să le folosesc (de exemplu, Lecția).
In reply to Anca Mustea

by Claudia Laura Cotăescu -
Bine v-am găsit!
Eu sunt Claudia și doresc să aflu cum pot folosi actuala platforma Moodle. Am folosit-o o perioadă scurtă de timp, acum câțiva ani, la începuturile ei, dar presupun că acum este mult mai complexă și utilă pentru predarea online.
Mulțumesc pentru oportunitatea de a participa la curs!
In reply to Anca Mustea

by Maria Rus -
Bine v-am găsit!
Și eu am participat la mai multe cursuri online, iar pasiunea mea pentru tehnologie mă determină să aflu alte și alte posibilități de dezvoltare . Nu am utilizat această platformă (am doar câteva cunoștințe teoretice despre ea), de aceea îmi doresc să aflu cât mai multe modalități de utilizare. Mă bucur că acest curs se desfășoară și online!
In reply to Anca Mustea

by Gizella Hibacsko -
Bine v-am găsit!
Fiind profesor de informatică, am participat la activități online pe mai multe platforme.
Ca persoana care răspunde de tehnica de calcul în luna martie 2020 am căutat posibilitățile să ținem legătura cu elevii în perioada pandemiei, am găsit o mulțime de variante.
Despre platforma Moodle am citit și am auzit că este destul de complexă, din acest motiv nici nu am încercat chiar atunci, dar când am primit anunțul m-am gândit că prin acest curs pot să învăț în mod organizat crearea și utilizarea platformei Moodle.
Mulțumesc pentru oportunitatea de a participa la curs!
In reply to Anca Mustea

by Cosmin Boca -
Bine v-am gasit pe toti!
Am ajuns sa ma inscriu la acest curs online la recomandarea sotiei, care este profesoara de informatica.
Mi-a placut de la inceput ideea acestei platforme si as dori sa pot invata sa folosesc acest instrument pentru a-mi expune pe viitor experienta dobandita in domeniul IT.
Sunt licentiat in computere din 1996 si am observat ca in acest domeniu se invata continuu, deoarece exista o mare complexitate de probleme/aplicatii IT.
As dori sa acumulez informatia si prin acest canal.
Multumesc mult pentru aceasta oportunitate si va doresc mult succes in carierele voastre!

Cosmin
In reply to Anca Mustea

by Alexandra Rîmniceanu -
Buna gasit!
Ca formator am lucrat si cu eLearning, in Mohive, insa nu am creat inca eLearning. Cum invatarea online / blended pare a fi viitorul, am nevoie sa invat sa fac acest lucru intr-o platforma online si sa obtin si o certificare nationala. Sper sa regasesc in acest curs toate resursele care sa ma ajute in aceasta directie.
Multumesc pentru oportunitate!
Alexandra
In reply to Anca Mustea

by Corbu Violeta -
Bine v-am găsit!

Ca profesor am participat la cursuri online pe Coursera, Teacher Academy, Iteach, Scientix. Am invățat puțin despre platforma Moodle în cadrul unui curs Comenius în 2009, dar lucrurile au evoluat de atunci. Ca formator, am utilizat platforma (am creat foarte puțin conținut) în cateva proiecte precum CRED, ForEDU, Formarea profesorilor de matematica si științe economice în societatea cunoașterii.
M-am înscris la curs pentru că informațiile oferite pot să mă sprijine demersurile didactice în perioada următoare. Imi place paleta largă de activități/resurse pusă la dispoziție de platformă.
In reply to Anca Mustea

by Rodica Gavril -
Bună dimineața!
Acest curs este foarte important pentru mine. Am mai parcurs un curs de formare, de 40 de ore, pentru platforma Moodle, acum câțiva ani. Totuși, sunt foarte mule noutăți, iar eu vreau să fiu la curent cu noile facilități, instrumente și posibilități de integrare a noilor tehnologii. În plus, sunt administrator pe platforma educațională a unității mele școlare, și trebuie să fiu capabilă să răspund tuturor cerințelor asociate
In reply to Anca Mustea

by Mara Ivan -
Bine v-am găsit!
Ca urmare a pandemiei toate activitățile de formare au trebuit mutate în online. Până la acest moment am folosit instrumentele din pachetul GSuite for Education. Analizând mai multe platforme disponibile am ajuns la concluzia că Moodle este cel mai potrivit instrument pentru a realiza formarea cadrelor didactice. Pentru a putea transforma cursurile la care sunt formator din Face to Face în Blended learning sau exclusiv online am considerat că acest curs va acoperi necesitățile mele.