Bun venit!

Bun venit!

by Anca Mustea -
Number of replies: 8

Bine ai venit la cursul „Dezvoltator de eLearning” pe platforma Moodle.

Eu sunt Anca și voi fi unul dintre trainerii acestui curs.

Am învățat să folosesc Moodle în perioada în care am predat la universitate. Pentru că am vrut să aflu cum pot să creez cursuri online cât mai bune am început să studiez acest subiect și să mă înscriu la o multitudine de cursuri online. Călătoria în lumea cursurilor online m-a ajutat să descopăr cât de minunată este aceasta și am ajuns să dezvolt o adevărată pasiune pentru cursurile online.

Mă bucur să îți împărtășesc și ție o parte din lucrurile pe care le-am aflat.

Pentru a face ca experiența de la acest curs să îți fie cât mai utilă, m-aș bucura să aflu care este experiența ta legată de cursurile online. Ce te-a determinat să te înscrii la acest curs?

In reply to Anca Mustea

Re: Bun venit!

by Georgiana Soare -
Bună ziua,
Mă numesc Georgiana Soare și mă bucur să particip la acest curs.
La fel ca tine Anca, și eu am fost fascinată de paleta de oportunități în ceea ce privește formarea de tip MOOC (Massive On-line Open Courses) și platformele pe care ele au fost dezvoltate.
În acest context, consider că formarea în acest domeniu este o competență necesară tuturor.
In reply to Anca Mustea

by Andrei Nicodim -
Buna ziua,
Mă numesc Nicodim Andrei și sunt profesor la Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza” Suceava. Scolala noastra are site instalat pe platforma Moodle. Am lucrat 3 ani pe aceasta platforma. Am realizat si teme in Provocarre 2020. Dar e loc de invata mai mult si sa acumulez informatii noi despre platforma. Acessta platforma este cea mai complexa platforma elearning open source
In reply to Anca Mustea

by Laurențiu Borundel -
Bună ziua! De 45 minute încerc sa ma conectez la clasa virtuala și nu ma lasă. Imi cere parola evenimentului pe care cică am primit-o în mail-ul de invitație. BORUNDEL
In reply to Laurențiu Borundel

by Adriana Abrudan -
Aceeasi problema am avutsi eu. Daca va rog frum,os si ati rezolvat problema imi comunicati si mie cum ati reusit. Am toate e-mailurile si nu am nici o parola in afara de logarea pe aceasta platforma, dar pentru logarea la sesiunea pe cisco nu m-a lasat deloc.
In reply to Anca Mustea

by Laura Cruceat -
Bună ziua.
Mă numesc Laura Cruceat și sunt profesor de informatică și TIC la Colegiul "G. Barițiu" din Sibiu.
Am participat la mai multe cursuri online, pe diverse platforme. Am învățat multe lucruri prin intermediul acestora și am reușit să le integrez în activitatea didactică.
Am creat și eu câteva cursuri, unul chiar pe platforma MOODLE, pentru un proiect educativ pe care l-am desfășurat în urmă cu aprox. 5 ani.
Întotdeauna avem de învățat lucruri noi de la specialiști în domeniu, de aceea m-am înscris la acest curs.
Un alt motiv, foarte important pentru mine, este acela de a învăța cum pot să integrez gamificarea într-un curs MOODLE (Cum pot să afișez următoarele module - nivele dintr-un curs, in funcție de parcurgerea celor anterioare? Cum afișez un punctaj/clasament al cursanților și cum le trimit in mod automat badges?). Am văzut astfel de cursuri și sper să mă puteți îndruma in acest sens.
Doresc tuturor o frumoasă și completă experiență de învățare!
In reply to Anca Mustea

by Maria-Irina Budică-Iacob -
Buna ziua,
Ma numesc Irina si activez in domeniul juridic. Am avut ocazia de a preda in timpul studiilor doctorale si mi-as dori sa am din nou acesta posibilitate, motiv pentru care nu renunt la dezvoltarea aptitudinilor necesare unui pedagog bun si modern. De aceea, am considerat ca posibilitatea de a invata mai multe despre cursurile online imi poate fi de folos.
In reply to Anca Mustea

by Livia Florea -
Buna ziua
Mă numesc Florea Elena Livia și sunt profesor de matematică la o școală gimnazială din Maramureș.Am descoperit cursurile online întamplător la diferite forme de perfecționare.Dar fascinația m-a acaparat odată cu descoperirea platformei,Reteauaedu.ro,doar în această primăvară,constransă de noile împrejurări.Nu știu aproape nimic ,nici despre cursurile online,nici despre Moodle,dar imi doresc să aflu tot.
In reply to Anca Mustea

by Bianca Buzetto -
Buna ziua, eu sunt Bianca. Lucrez in cadrul unui centru de formare pentru personalul din domeniul social si educational - CONCORDIA Academia, parte a Organizatiei Umanitare CONCORDIA. Ne intrebam de aproape un an ce am putea face pentru a dezvolta programe blended si pentru ca multi din participantii la cursurile noastre vin din toata tara, lucreaza in comunitati izolate sau pur sau au probleme in a se desprinde de activitatea de zi cu zi si a participa la un curs care dureaza 5 zile. Pentru mine acest curs este o oportunitate ca sa inteleg ce anume putem migra spre online si cum sa gestionam aceste sesiuni online fara sa pierdem interactiunea cu participantii. Nu am experienta in Moodle, dar vreau sa invat cat mai mult de la traineri si de la dumneavoastra, colegii de curs. Mult succes tuturor.